Iné zariadenie na spracovanie potravín Braibanti - Pavan Extruder



















Ak sa rozhodnete kúpiť zariadenie za nízku cenu, uistite sa, že komunikujete so skutočným predajcom. Zistite čo najviac informácií o majiteľovi zariadenia. Jedným zo spôsobov podvádzania je predstaviť sa ako skutočná spoločnosť. V prípade podozrenia nás o tom informujte o ďalšej kontrole prostredníctvom formulára spätnej väzby.
Pred rozhodnutím o kúpe si pozorne prečítajte niekoľko predajných ponúk, aby ste poznali priemerné ceny zvoleného zariadenia. Ak je cena ponuky, ktorá sa vám páči, oveľa nižšia ako podobné ponuky, popremýšľajte o tom. Významný cenový rozdiel môže naznačovať skryté chyby alebo pokus predajcu o spáchanie podvodných činov.
Nekupujte výrobky, ktorých cena je príliš odlišná od priemernej ceny podobných zariadení.
Nedávajte súhlas s pochybnými prísľubmi a predplateným tovarom. V prípade pochybností sa nebojte nechať si objasniť detaily, požiadať o ďalšie fotografie a dokumenty o zariadeniach, skontrolovať pravosť dokumentov, klásť otázky.
Najčastejší typ podvodu. Neféroví predajcovia môžu požiadať o určitú čiastku preddavku na "rezerváciu" vášho práva na nákup zariadenia. Týmto spôsobom, podvodníci môžu zhromaždiť veľké množstvo peňazí a zmiznúť, a už sa im nedovoláte.
- Prevod zálohy na kartu
- Nevyplácajte zálohu bez písomného dokladu, ktorý potvrdzuje proces prevodu peňazí, ak počas komunikácie predávajúci vzbudzuje pochybnosti.
- Prevod na účet "správcu"
- Takáto žiadosť by mala byť alarmujúca, s najväčšou pravdepodobnosťou komunikujete s podvodníkom.
- Prevod na firemný účet s podobným názvom
- Buďte opatrní, podvodníci sa môžu zamaskovať ako dobre známe spoločnosti a robiť menšie zmeny názvu. Neposielajte prostriedky, ak máte pochybnosti o názve spoločnosti.
- Nahradenie vlastných údajov vo faktúre údajmi skutočnej spoločnosti
- Pred uskutočnením prevodu sa uistite, že zadané údaje sú správne a že sa týkajú určenej spoločnosti.
Kontakty predavača

breakfast cereals
and pet food. The prepared dough is conveyed through a temperature- and moisture-controlled screw extruder toward the die
which ultimately defines the shape of the product. Extrusion takes place under controlled pressure and temperature to ensure consistency and structural integrity. At the end of the extruder
a motorized
speed-controlled rotating knife cuts the extruded product to the desired length
Prior to extrusion
the dough undergoes a structured preparation process. It begins with a two-step mixing system that combines dry and wet ingredients into a homogeneous mass. This system uses a single mixing arm with directionally adjustable paddles to ensure proper pre-conditioning and hydration. The final stage of preparation takes place in a high-performance mixer/kneader unit
which further develops the dough structure to achieve optimal plasticity
consistency
and elasticity—critical parameters for stable and high-quality extrusion performance
Continuous mixer - preconditioner PR210
± 120L / screw
Single mixing shaft with adjustable paddles
dual execution
Motor 2 x 15 Kw - 970 rpm
Liquid and dry ingredient supply
Inspection and cleaning hatch
Mixer VM210
± 300L
Single mixing shaft execution with adjustable paddles
Motor 3 Kw
Extruder BR210
Dual execution
2 extrusion heads
Motor 2 x 37Kw - 1482 rpm
Gearbox Sumitomo Cyclo
Double-walled extruder housing
suitable for cooling
Production capacity (Pet food) calculated at 30-40 kg/min (depending on the product)
Operating pressure ± 30-40 bar depending on the die
Powered cutting head/chopping knife (motor 1.1 Kw -920 rpm)
Dimensions (L x W x H): 5.000 x 2.200 x 2.400 mm