Delička cesta Benier Dough Expert







Ak sa rozhodnete kúpiť zariadenie za nízku cenu, uistite sa, že komunikujete so skutočným predajcom. Zistite čo najviac informácií o majiteľovi zariadenia. Jedným zo spôsobov podvádzania je predstaviť sa ako skutočná spoločnosť. V prípade podozrenia nás o tom informujte o ďalšej kontrole prostredníctvom formulára spätnej väzby.
Pred rozhodnutím o kúpe si pozorne prečítajte niekoľko predajných ponúk, aby ste poznali priemerné ceny zvoleného zariadenia. Ak je cena ponuky, ktorá sa vám páči, oveľa nižšia ako podobné ponuky, popremýšľajte o tom. Významný cenový rozdiel môže naznačovať skryté chyby alebo pokus predajcu o spáchanie podvodných činov.
Nekupujte výrobky, ktorých cena je príliš odlišná od priemernej ceny podobných zariadení.
Nedávajte súhlas s pochybnými prísľubmi a predplateným tovarom. V prípade pochybností sa nebojte nechať si objasniť detaily, požiadať o ďalšie fotografie a dokumenty o zariadeniach, skontrolovať pravosť dokumentov, klásť otázky.
Najčastejší typ podvodu. Neféroví predajcovia môžu požiadať o určitú čiastku preddavku na "rezerváciu" vášho práva na nákup zariadenia. Týmto spôsobom, podvodníci môžu zhromaždiť veľké množstvo peňazí a zmiznúť, a už sa im nedovoláte.
- Prevod zálohy na kartu
- Nevyplácajte zálohu bez písomného dokladu, ktorý potvrdzuje proces prevodu peňazí, ak počas komunikácie predávajúci vzbudzuje pochybnosti.
- Prevod na účet "správcu"
- Takáto žiadosť by mala byť alarmujúca, s najväčšou pravdepodobnosťou komunikujete s podvodníkom.
- Prevod na firemný účet s podobným názvom
- Buďte opatrní, podvodníci sa môžu zamaskovať ako dobre známe spoločnosti a robiť menšie zmeny názvu. Neposielajte prostriedky, ak máte pochybnosti o názve spoločnosti.
- Nahradenie vlastných údajov vo faktúre údajmi skutočnej spoločnosti
- Pred uskutočnením prevodu sa uistite, že zadané údaje sú správne a že sa týkajú určenej spoločnosti.
Kontakty predavača

Der Benier Dough Expert Teigteiler, Baujahr 2005, wurde für eine effiziente und präzise Teigportionierung entwickelt. Er verfügt über zwei Kammern und sechs Kolben und erreicht eine Leistung von bis zu 3.000 Stück pro Stunde. Damit ist er ideal für ein breites Spektrum an Anwendungen in Bäckereien geeignet.
Dank seines Designs gewährleistet er eine gleichbleibende Portionierung und zuverlässige Leistung und ist somit eine bewährte Lösung für Produktionsumgebungen mit hohen Stückzahlen.
The Benier Dough Expert dough divider, built in 2005, is engineered for efficient and precise dough portioning. It features two chambers and six pistons, providing a capacity of up to 3,000 pieces per hour. This makes it ideal for a wide range of bakery applications.
Designed to ensure consistent portioning and reliable performance, it is a dependable solution for high-volume production environments.
Dzielarka do ciasta Benier Dough Expert, wyprodukowana w 2005 roku, została zaprojektowana z myślą o wydajnym i precyzyjnym porcjowaniu ciasta. Wyposażona jest w dwie komory i sześć tłoków, co zapewnia wydajność do 3 000 sztuk na godzinę. Dzięki temu idealnie nadaje się do szerokiego zakresu zastosowań w piekarniach.
Konstrukcja urządzenia gwarantuje równomierne porcjowanie oraz niezawodną pracę, co czyni je sprawdzonym rozwiązaniem dla środowisk produkcyjnych o dużej wydajności.